ULUSOY YENİ BİR SOLUK GETİRECEK
Konya Ulusoy Turizm’i ziyaret eden Ulusoy Otobüs Grubu Teşkilat Başkanı İmran Okumuş, “Konya’da otobüsçülüğü Konyalı yapsın.Biz hizmette rekabetten yanayız. Konyalı otobüs firmalarımızla sadece hizmet konusunda rekabet ederiz” dedi.
Ulusoy Turizm Konya Bölge Müdürü Eyüp Turbil ise, “Konya’da daha önce otobüsçülük yapmış veya bu sektöre yatırım yapmak isteyen iştirakçileri, bireysel yatırımcıları biz Ulusoy ailesine dâhil etmek için elimizden gelen kolaylığı göstereceğiz” açıklamasını yaptı. Türkiye’nin taşımacılık devi Ulusoy Turizm, Konya’da da hizmette kaliteden taviz vermeyen politikasıyla yaklaşık bir yıldır Konyalının ve bölge halkının tercihi olmayı sürdürüyor.
İş gezisi nedeniyle Konya’ya gelen ve Ulusoy Turizm’i ziyaret eden Ulusoy Otobüs Grubu Teşkilat Başkanı İmran Okumuş, önemli açıklamalarda bulundu. Okumuş, “Konya’da otobüsçülüğü Konyalı yapsın. Biz hizmette rekabetten yanayız. Konyalı otobüs firmalarımızla sadece hizmet konusunda rekabet ederiz. Şirketimiz bu mantıkla yola çıkmış ve Türk halkının teveccühünü kazanmıştır” dedi. Okumuş, Ulusoy Şirketler Grubu olarak Konya’ya ayrı önem verdiklerini ve yeni yatırımlarla bunu göstereceklerini de sözlerine ekledi.
“KOLAYLIKLAR GÖSTEREBİLİRİZ”
Öte yandan konuyla ilgili olarak görüşlerini açıklayan Ulusoy Turizm Konya Bölge Müdürü Eyüp Turbil ise, “Teşkilat Başkanımız Sayın İmran Okumuş beyin de dediği gibi, ‘Konya’da otobüsçülüğü Konyalı yapsın’ sloganımız bu. Konya’da daha önce otobüsçülük yapmış veya bu sektöre yatırım yapmak isteyen iştirakçileri, bireysel yatırımcıları biz Ulusoy ailesine dâhil etmek için elimizden gelen kolaylığı göstereceğiz” diye konuştu.
Turbil iştirakçi ve yeni girişimciler için komisyonlarda esnek rakamlar, farklı illerde Ulusoy noktalarından tercihli yolcu yazılması gibi kolaylıklar sağlayabileceklerini de belirtti.
KONFOR, HUZUR VE GÜVEN SUNUYORUZ
Ulusoy Turizm’in yaklaşık 10 yıldır kişiye özel tv ve müzik hizmeti verdiğini belirten orta Konya Bölge Müdürü Eyüp Turbil, “Ulusoy olarak yaklaşık 10 yıldır araçlarımızda kişiye özel tv, müzik yayını, yaklaşık 200 filmden oluşan bir arşiv, her koltukta 220 volt elektrik prizi hizmetini sunuyoruz. Bizim araçlarımızda ayrıca tuvalet ve otobüslerimizin hareket saatlerine göre sabah kahvaltı veya sıcak yemek servisi de yıllardır yapılmaktadır. Teknolojinin gelişimiyle birlikte internet erişimi de otobüslerimizde sağlanıyor.
Bunlar yolcularımızın rahat seyahat edebilmeleri için gerekli teknolojik imkânların sunulmasıdır. Şirket olarak Anar Araştırma Şirketi’ne yaptırdığımız bir ankette, Ulusoy’u tercih eden yolcularımızın yüzde 85 gibi büyük bir rakamının duyulan güvenden dolayı yöneldikleri saptanmıştır. Bu güven duygusu sayesinde Konya Bölge Müdürlüğümüz de hizmete girdiği kısa süre içerisinde başarı grafiğini sürekli yükseltmiştir” dedi.
BİR SADAKAT PROGRAMI:U-CARD
Çeşitli kampanyalar ile yolcularına avantajlar sağlayan Ulusoy Turizm’in farklı çalışmalarının sürdüğünü de belirten Turbil konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Şu anda yolcularımıza U Card ile avantajlı yolculuk yapma imkânı sunuyoruz. U-Card Pazar dinamikleri ve müşteri ihtiyaçları baz alınarak, sektördeki diğer sadakat kartlarına göre daha üstün nitelikler ile donatılarak kurgulanmış, Ulusoy’a ait sadakat kartıdır. Sadakat programlarının temel yönetsel amacı, sadık müşteri davranışını, özel hizmetler ve indirimlerle ödüllendirmek ve aynı zamanda, uzun dönemli iş ilişkilerinin ekonomik yararını kavrayarak sadık davranışı güçlendirmektir.
U-Card sayesinde yolcularımıza her bilette yüzde 10 indirim + yüzde 5 oranında para puan kazanıyorlar. Bu oranlar internetten ve call center’dan bilet alımlarında yüzde 10 + yüzde 10 olarak uygulanıyor. Kazanılan para puanlar ile ücretsiz seyahat edebilme imkânı sunuyoruz. Ayrıca Fantasia Otellerde ve Evden Eve, İşten İşe Nakliyat’ta U Card sahiplerine yüzde 15 indirim uygulamaktayız. U Card avantajları sisteme dâhil olabilecek yeni çözüm ortaları ile katlanarak çoğalmaya devam edecek.
U-SHOP’LAR HAYATA GEÇİYOR
Ulusoy Turizm’in Türkiye genelinde uygulama koyacağı ‘Ushop’ projesi hakkında da bilgi veren Turbil, “Ushop’ projesini de Konya’da hayata geçirmeyi planlıyoruz. Türkiye’nin bütün illerinde olduğu gibi Konya’da da Ulusoy’un şehir içi satış şubeleri yenilenerek Ushop konseptinde hizmet verecek. Halen Konya’da Ulusoy biletleri satan 6 tane şubemiz var ve bu şubelerin hepsi Ushop konseptine dönüştürülecek” dedi.
EVDEN EVE, İŞTEN İŞE NAKLİYAT;
Ulusoy Holding Global Yatırımlarından Konya’ya yeni bir hizmet ve yatırım daha.. Ulusoy’un Konya’ya yapacağı diğer yatırımları da anlatan Eyüp Turbil, “Firmamız, evden eve, işten işe nakliyat, ücretsiz eksper hizmeti, sözleşmeli ve sigortalı olarak gerçekleştirdiği taşımacılık hizmetiyle, ev ve iş yerlerini güvenle taşıyan bir kuruluştur. İşten işe nakliyatta hizmet kapsamında yer alan; Ofis Taşımacılığı, Askılı Tekstil Taşımacılığı, Fabrika Taşımacılığı, Banka Taşımacılığı, Fuar Taşımacılığı, Antika Taşımacılığı ve Depolama Hizmetleri gibi farklı sektörlere de hizmet vereceğiz.”
KONYA’YA VOLVO GELİYOR
Ulusoy’un Konya’ya yapmayı planladığı yatırımlar konusuna da değinen Ulusoy Turizm Konya Bölge Müdürü Eyüp Turbil, “İlk planda Türkiye Distribütörü olduğumuz Volvo’nun ağır vasıta, otomobil ve iş makinelerinin satış ve servisi Konya’da açılacak. Şu anda dünyanın en güvenli araçları olarak tanımlanan Volvo’nun Konya’da satış showroomunun ve servisinin olmaması Konya için önemli bir eksik.
Ulusoy holding, Eylül ayı sonuna kadar Volvo’yu Konya ile kucaklaştırmaya hazırlanıyor Bilindiği üzere Ulusoy geçtiğimiz yıl Volvo’nun Türkiye distribütörlüğünü aldı ve bununla birlikte Volvo da Türkiye’de bilinen ve tercih edilen bir marka haline geldi. Konya’da da Volvo’nun her geçen gün daha fazla tercih edilmeye başladığını görüyoruz. Bu yatırımla birlikte 120 kişinin istihdamı sağlanmış olacak. Bu Konya’mız için önemli bir yatırım. Şu anda bu yatırımla ilgili fizibilite çalışması yapan bir ekipte çalışmalarına devam etmektedir” diye konuştu.
HİZMETTE REKABETİ DESTEKLİYORUZ
Otobüs filo noktasında herhangi bir sorunlarının olmadığını da hatırlatan Turbil, “Yeni güzergâhlar, seferler konusunda bir problemimiz yok! Fakat biz buna rağmen Konya’da rekabeti kesinlikle istemiyor ve de desteklemiyoruz. Biz hizmet ve müşteri memnuniyeti noktasında rekabet etmek istiyoruz. Dışarıdan gelen firmalarla hiçbir problem ve husumet yaşamadık yaşamayız da. Rekabetin fiyatlarda değil de hizmette olmasını istiyoruz. Bunun için de mücadele ediyoruz. Sonuçta hizmette rekabet her zaman kaliteyi doğurur” dedi.
Seferler konusunda da açıklamalarda bulunan Eyüp Turbil, “Halen Niğde-Konya-İzmir, Niğde-Aksaray-Konya-Bursa, İstanbul-Konya-Alanya’ya yolcu taşımacılığı yapıyoruz. Diğer taraftan Konya’dan Edirne’ye direk seferlerimiz var. Konya-Ankara-İstanbul-Edirne, Konya-Ankara-Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon’a da hizmet veriyoruz” diye konuştu.
04 Temmuz 2010, Pazar 13:42:46
- » Voleybolcunun şortlu olduğu için dövüldüğü haberi yalan çıktı
- » Ak Parti Konya Milletvekili Adaylarının biyografisi, kim kimdir...
- » K.Maraş'ta jandarmaya silahlı saldırı, 1 astsubay öldü, 3 asker yaralı
- » Konya'da su dolu kovaya düşen çocuk öldü
- » Çarpıp öldüreni, olay yerine düşen plakadan buldular
- » Kimse Yokmu Derneği Konya'da 31 depremzede aileyi konuk ediyor
- » İKİ ÜNİVERSİTENİN TÜRBAN KARARI !
- » Mahkumiyet aldığı şiiri kürsüde okudu
- » Emir Subayı Rahmetli İzzet Begoviç'i anlattı
- » Ekmek almaya gitti bıçaklandı
- » BDP sürekli eylem kararı aldı
- » Yol kesen PKK'lılara baskın
- » Van'da askeri araca saldırdılar, 3 şehit..
- » NEYE EVET YA DA HAYIR DİYECEKSİNİZ ?
- » Konya'da genç kadına tecavüz edip yakarak öldürtükten sonra 14 yaşındaki kızına da tecavüz etmişler
- » Bahçeli, şerefiniz varsa kaseti olanı deşifre edin
- » 29 bin 347 öğretmenin ataması yapıldı
- » MHP'li vekil partiden ihraç edildi
- » Torku Selçuk Ahmet Kandemir'le anlaştı
- » Karısını öldüren kocaya 16 yıl hapis
- Konyalı
Konya'ya Konyalı birini bulamadızmı? Konyalı milletvekilleri uyuyormu?
- hatice kara
tahir bey 10 yıldır konyadayım ilk defa zabıtalarınızın calıştıgını gördüm seyar satıcılar dururken 6 tane zabıtanın 1 tepsiyle simit satan simitciyi kovalarken gördüm heralde 2012 senesinde zabıtanın görevi beli oldu doganlara gücü yetmedigi için gariban simitcinin peşinden koşmak belediyecilik bumudur sayın tahir bey
- İZZET
KONYANIN STADI DA VAR HAVAALANI DA VAR DEĞİLMİ????????
- filiz akmab
sayın başkan demişinizki konyaya gelen ziyaretciler konyaya gelen ziyaretci konyalı simitcilerden simit olmıyormu zannediyorsunuz ben pastanede calışı yorum mevlanaya yakın biryerde 50 metre ilerimde simitci vardı mevlanaya gelen hem yerli hem yabancı ziyaretciler bizden 100 10 simit poca alıyosa simitciden 100 90 alıyordu demek istedigim şu siz keyfi dünyayı turlamaktan konya sokaklarından haberiniz yok ben bir ak partili olarak bu yapılandan sonra ak partiliyim diyemiyorum kimseye utanıyorum
- mehmet emin
ali bey yerden göğe kadar haklısınız, tüm kalbimizle size katılıyoruz ve heykel istemiyoruz
- MİSAFİR
MHP SELÇUKLU İLÇE BAŞKANI OĞUZ ÇİFTÇİOĞLU'NA VE YÖNETİMİNE ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM. SELÇUKLU BELEDİYESİ NE YAZIKKİ BU KIŞ AYINDA YETERİNCE HİZMET VEREMEMİŞ VE HALKIMIZ MAĞDUR OLMUŞTUR. GAZETELERE DEMEÇ VERMEKLE BELEDİYECİLİK OLMAZ CADDE VE MAHALLE ARALARINA GİDİP O HALK NE ÇEKİYOR BİZZAT GÖRÜNÜZ KOLTUKTA OTURMAKLA HİZMET GİTMEZ DİYORUM. BELEDİYEMİZ DAHA ALT GEÇİTLERİ BİLE ÇÖZÜME KAVUŞTURAMADI SANKİ ARAÇLARLA BUZ PATENİ YAPIYORUZ TUZLAMADA BİLE YETERLİ HİZMETİ VEREMEMEKTEDİR.
- hasan hüseyin sarı
sayın başkanım antalya yolunda verilen bir yemekte yemegin fatura sını mütahite yıkarım dedigini unutma cek elini simitcilşerden sen git kendi işiniyap
- hatice durmuş
sayın başkanım ben bir vatandaşım biznerden simit alacagız benim 2 cocugumvar onlara döner yaptırcak parayı bulamıyorum ama simit parası bula biliyorum benim gibi düşünen binlerce insanvar mutlaka kaldırdınız simitcilerin yerine simitci gelecek peki neden o insanların ekmegiyle oynandı yoksa simitcilkte iyi para varda artık belediyeyemi calışacak umarım insanlar gelecek secimde daha iyi karalar alır
- salih
hz mevlana nın evi tika tarafından restore edilmiştir.Bilgilerinize.
- ahmet aköz
halkımız bilinçli olması için bu bilgiler çok önemli,insanın hastalık insanın başına gelmeden çözüm bulmalı bilinçli olmalı,geç kalmayalım.
- kazım koç
ben yaklaşık 5 yıl bu hastralıkla cebelleştim.türkiyede proflar dahil gitmediğim doktor kalmadı ve doktorları verdiği ilaçlar yalancı saç denilen sarı tüylri çıkarıp kalıyor.Allah mehmet abi gibi insanlardan razı olsun her ne kadar tıp camiası kabul etmesede bu yadsınamaz bi gerçek onun tedavisi ile çıkarttıkları 1 kılı çıkarsınlar cebimdeki bütün paramı verecem.neyse Allah senden razı olsun mehmet abi
- Ahmet Senturk
Milleti kandirmayi burakiniz artik, kalksa kalksa Afrikaya kalkar vizeler:) Milleti ayakta uyutuyorlar, TC hukumeti hakkimizi bile almaktan aciz!
- ahmet sayar
sayın başkanım şehir güzeleşecekse bence carşı postanesinin önünde duran seyar satıcılar ve uygunsuz yerlere atılan bayan telefon numaraların dan başklayın ben bir vatandaş olarak beni rahatsız eden bunlar, peki bundan sonra simiti nerden ve kimden alcaz
- nesip tütün
sayın başkanım bende bir simitciyim diyorsunuzki iyi niyetli oldunuzu söylüyorsunuz fakat bize 2 şık sunuldu ama bugün dediginiz işlerinde sonucunu gördük zabıta müdür genel sekreterinizle görüştükten sonra sekreteriniz bize bundansonra belediyenin kapılerının 4 simitciye kesinlikle kapandıgını söyledi peki hani diyordunuzya biz işsunduk sunulma falanyok veya sizin haberiniz yok enazından acıklama yaptınız teşekürler
- çook hızlı
dün gece saat 23:35 gibi ankaraya ulaşmasını beklediğimiz tren gece saat 4:30 da geldi.Ankarada gar da yolcularımızı beklerken perişan olduk. Aç susuz kaldık hiç bir büfe açık değildi. Gece saat 4:40 gibi taksi bulamadık perişan olduk yazıklar olsun böyle trene uyan Konya uyan. Madem yollar kötü neden iptal etmiyorsunuz? yolcular business parası ödedi ancak tren bozulunca yeni trende economy e oturtmuşlar, sorarım size varmı ücretimizi geri ödeyecek o YÜREK sizde??? Böyle rezillik olmaz...
- izzet
Bu yazı için Allah razı olsun. Allah hepimizi Efendimizin (S.A.V.) şefaatine nail eylesin.
- f.yıldız
ALLAHIMMMM
- ahmet ergün
Türkiye nin en büyük belediyelerinden birisi olan selçuklu belediyesine bu yakışmadı. Selçuklu sokaklarında yürümek bir ızrap halinde. en kısa zamanda çözüme kavuşturmalı yetkililer. Kelebek vadisi projesine milyonları aktaracaklarına asli vazifeleri olan halka hizmet etmeyi deneseler daha iyi olur.
- YAVUZ K
MALESEF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI (AK BELEDİYECİLERDE) AĞAÇ DİKMEK VAR OLAN KALDIRIM TAŞLARINI DEĞİŞTİRMEK ALAKASIZ KONFERANSLAR VERMEK ETKİNLİK ADI ALTINDA NE OLDUĞU BİLİNMEYEN SAÇMA SAPAN İŞLER YAPMAK VE BU İŞLERE BENİM VERGİMLE ÖDEME YAPMAK GİBİ BİR ANLAYIŞA SAHİP DİR KAR HAKKINDA DA HERHALDE ALLAH cc YAĞDIRDI ALLAH cc POYRAZ ESTİRİR ERİR GİDER DÜŞÜNCEYE SAHİPLER
- latif amoca
numaram 0 541 579 9179
- Latif AMOCA
İlgili kişiler, sayın başkan Esef beyy, daha önce de size mağduruyetim hakkında bir not yazdımm yine diyorum bana yukarıda yazmış olduğum teleofondan bir bilgi verin Allah rızası için
- Cengiz ÖZDEMİR
yıllardır süren bu yeni konya stad projesi ali cengiz hikayesine döndü bu projeye bu yetkililerin başlama gibi bir niyetleri görünmüyor başlamadıklarına göre bitirebilecekleride yok bunlar gereksiz kaldırım taşları değiştirmekle ve hiç bir işe yaramayan alt ve üst geçit projeleriyle göz boyamaya devam ediyorlar bunlardan bir halt olmaz yeni yetkililer bekliyoruz selamlar
- izzet
DİNİME SÖVEN DE MÜSLÜMAN OLSA. AİHM'YE ÜLKESİNİ ŞİKAYET EDENİN ZATEN İNANCI ONA GÖRE OLUR.
- mehmet emin
Çok yerinde ve güzel bir gezi olmuş tespitlerde fazla yok eksik var çok doğru. Et ve Süt'ün ayrıca hayvansal üretiminde Merkez Bankası Konya olacak herkez üretecek yetiştirecek Konya Şeker Et-Süt tesislerine getirecek burada yakında bunun borsasıda kurulur. Panagroda beğenilmeyen et ve süt sonra başka tesislere gidecek. Soğuk Havanın taksimi nasıl Afyondan yapılırsa Türkiyeye Et ve Sütün hatta Patatesinde taksimi Konyadan yapılacak bundan sonra. Emeği geçenlere ve Recep Konuk Beye Teşekkürler
- imam A.
Haksızlıkları biliyoruz elimizden birşey gelmiyor yapabiliyorsan sende yap öbür tarafta hesabını verebileceksen...
- lied
ergenekona bağlanmış bir davada örgüt bulunamamış acaba erkenekon diye birşey demi yok ??? :)
- Çemberlitaş Ailesi
Çemberlitaş ailesi olarak başta sayın Ahmet Akbıyık beyfendi ve kontv ailesine baş sağlığı diler geride kalan aile fetlerine sabırlar dileriz...
- mustafa
herkesten saklandı sabancılar ülkenin kara isimleriydi cinayete gerçek ne olduğunu ne bir gazete yazabildi nede tv yayınlayabildi
- izzet
bu öküzlüktende ileri bir evre:):):):)
- sdfgh
çok üzüldük













