23 Mayıs 2012, Çarşamba 22:42:05

KONYA NUMUNE HASTANESİ BUNU DA YAPTI !



KONYA NUMUNE HASTANESİ BUNU DA YAPTI !

Konya Numune Hastanesi’nde bundan böyle gaziler, 65 yaş üstü hastalar ve şehit ailelerine öncelik hakkı tanınacağı açıklandı.

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan yaptığı açıklamada, bu uygulamanın il genelinde yaygınlaşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci ise yaptığı konuşmada, Konya’da ilk kez böyle bir uygulamanın Numune Hastanesi’nde hayata geçtiğini söyledi.

Hastane de düzenlenen programda konuşan Numune Hastanesi Başhekimi Op.Dr.İbrahim Topatan ise şunları söyledi, “Uygulamanın hastanemizde gerçekleştirilmesi gurur vericidir. Bahsi geçen hastalara hastanemizde gereği yapılacaktır”


02 Eylül 2010, Perşembe 00:57:04
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim