İslam'da pişmanlık yoktur
Hacı İnan, tahliye kararını almak için geldiği Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde, ''İslam'da pişman olunmaz ki'' dedi.
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince, CMK'nın 102. maddesi kapsamında tahliyelerine karar verilen ve yurt dışına çıkış yasağı konulan 8 sanık arasında bulunan Hizbullah terör örgütünün sözde askeri kanat sorumlusu Hacı İnan, tahliye kararını almak için geldiği Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde, ''İslam'da pişman olunmaz ki'' dedi. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne, sabah saatlerinde oğlu ve arkadaşıyla gelen İnan, burada tutuklu olarak yargılandığı ve kendisi hakkında tahliye kararı veren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesine uğradı. Adliye çıkışında gazetecilerin, ''Neden geldiniz?'' sorusunu yanıtlayan İnan, ''Kararı almaya geldik.
İmzamızı pazartesi günleri atıyoruz. Sultangazi Polis Merkezinde atıyoruz'' dedi. Tahliyelerle ilgili oluşan tepkilere yorumu sorulan İnan, ''Tahliye olmasaydık zaten normal mahkeme neticesinde yine tahliye olacaktık. Bir şey yok ki. 11 senedir yargılanıyoruz, bir tek delil kırıntısı getirin'' diye konuştu. Bir gazetecinin, ''Cinayetler kanıt değil mi?'' diye sorması üzerine, ''Size de aynı iddialarda bulunulur. Sen de mesela 50 kişiyi öldürdün. Önemli olan delil değil midir?'' şeklinde yanıtlayan İnan, eleştirilere yönelik benzer bir soruyu da şöyle yanıtladı: ''11 senedir içerideyiz, yetmiyor mu? Şu ana kadar en küçük bir delil kırıntısı yok.
Kırıntı diyorum. Zaten mahkemenin neticesinde yine aynı şeyi bekliyorum. Bir şey yok. Zaten görüntüler bellidir işte, bak mesela olup bitenler hepimizin gözünün önünde oluyor. Cereyan ediyor.'' Yasa dışı terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın, bugün basına yansıyan haberlerde ''Hizbullah'ı tahliyelerini eleştiren'' yorumu da sorulan İnan, ''O zaman bak, devlete söylüyor aynısını. Onu gidip devlete sorunuz'' dedi.
''İSLAM'DA PİŞMAN OLUNMAZ''
- Hacı İnan, bir gazetecinin, ''Siz de pişmanlık var mı? 11 sene içerde yattınız, bu süreçte öz eleştiri yaptınız mı hiç?'' diye sormasına karşılık da, ''Neden pişman olacağız ki? Biz Müslümanız, İslam'da pişman olunmaz ki. İddiadır, kanıt yok, bir şey yok'' ifadesini kullandı. Tahliye edilmelerine yönelik eleştirilerin artık kendilerini ilgilendirmediğini belirten Hacı İnan, ''Bağımsız aday olarak seçimlere katılacağı'' yönündeki söylentilere ilişkin de, hiç bilgisinin olmadığını söyledi. Hacı İnan, mahkeme kararının kendisine tebliğ edilmesinden sonra, Sultangazi Polis Merkezine her pazartesi imza atacağını da dile getirdi.
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Hizbullah terör örgütüne ilişkin açılan dava dosyasında, CMK'nın 102. maddesi kapsamında yaptığı incelemenin ardından tahliyesini kararlaştırdığı Hacı İnan, örgütün sözde İstanbul sorumlusu İlyas Kutulman, İbrahim Evliyaoğlu, Mehmet Bayram Eren, Emin Ekinci, Sabahattin Alkan, Abdülsettar Yıldızbakan ve Burhan Ekineker hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulanmasına da karar vermişti. Mahkeme ayrıca, 8 sanık hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulmasına hükmetmişti. Mahkeme heyeti, aynı dava kapsamında tutuklu yargılanan, Üsküdar'da 10 kişinin cesedinin çıkarıldığı evin kiracısı Cevat Işıklı'yı ise sonradan yakalandığı ve tutuklulukta geçirdiği süre 10 yılı doldurmadığı için tahliye etmemişti.
10 Ocak 2011, Pazartesi 16:32:03
- » Konya'da yüklü kamyon yandı
- » Hangi komşu ülkeye vize kalkıyor ?
- » Meram’da Hasan Avcan İlköğretim Okulu’nun Temeli Atıldı
- » Haydarpaşa tren istasyonunda büyük yangın
- » 77 kişiyi öldürdü, bakın mahkemede ne dedi !
- » Cumhurbaşkanı Gül, çobanla sohbet etti
- » Öğretmen kontenjanları açıklandı
- » Boşandığı karısını kurşun yağdırıp öldürdü
- » Otobüs firmaları havayollarıyla aynı hakları istiyor
- » Genel Başkan değişmesiyle CHP iktidar olamaz
- » Konya'da, trafikte tartışan sürücülere otomobil çarptı, 1 ölü
- » Konya'da soba 3 kişinin canını aldı
- » Korucular terörist cenazesine katıldılar
- » ASKERLİK 9 AYA DÜŞÜYOR
- » Şemdinli'de askeri konvoya saldırı
- » Eşekle yatakta basıldı
- » Bakan, atanacak 17 bin öğretmeni uyardı !
- » Ebru Gündeş anne oldu
- » Kalaycı, 'Konya SODES kapsamına neden alınmadı ?'
- » ÖĞRETMENE BAKANDAN MAAŞ MÜJDESİ...
- Saffet Yüzbaşıgil...
Akıllı yiğenim benim başarılarının devamını diliyorum...
- ahmet erim
Öncelikle siz yorum sahiplerine haberliyoruma ve ilgilenen herkese teşekkür ederm ama hikayem yarım devamı yayınlanırmı bilmiyorum bilginiz olsun istedim teşekkürler
- Kaan Koç
Gerçekten çok güzel. Bu hikayeyi yazan kişinin 6. sınıfa gittiğine inanmak çok zor. İnşallah yazılarının devamını getirir ve burada bırakmaz. Kim bilir belki eee.haberliyorum.com sitesi de bu arkadaşın hikayelerini düzenli olarak yayınlar ve hem gençlere bu konuda güzel örnek olur hem de bizler takip ederiz.
- Ufuk ÖZDEMİR
Şuan gerçekten gözlerim doldu. Senin gibi bir yiğene sahip olduğum için çok şanslıyım. Dayısı olarak ilk defa bu hikayeyi okuyorum. Gerçekten çok güzel tebrik ederim Erim :)
- akadaşça
mrb aynı yaşlarda olabiliriz ama bu hikayenin sadece birazını okuyabildim hemen okunacak kadar kısa değil onun için kitabı olsaydı keşke ben bunubikaç günde okurum ancak
- misafir
helal olsun. maşallah diyelim nazar değmesin. çok güzel. bu yaşta çok güzel
- mehmet alabaş
iyi günler ben emekli bir öğretmen olarak bu çocuğumuzu tebrik ediyorum ve doğanın katledildiği bu dönemde bu çocukların değerlendirilmesine destek istiyorum.
- saadet şeker
Günaydın Türkiye yenimi uyanıyorsunuz???Yıllardan bu yana katledilen hayvanların vebalini nasıl çekecekler merak ediyorum.Öyle bir ceza olmalı ki paraya çevrilmemeli,caydırıcı olmalı.Bu konuda belediyelerde barınakları çoğaltmalı kısırlaştırma eylemi ücretsiz olmalı.Basın da hiç acımadan öldürenleri teşhir etmeli.
- coşkun bozkurt
BEN ENGELLİYİM KIZIM BACAĞIDA KIIRLDI NASIL URAYA KONTROLE GÖTÜRECEĞİM İZAH EDİN LÜTFEN
- yeşim
namus!ne kadarda kolay temizleniveriyor öyle.öldürdüm temizlendi allah ıslah etsin sizin gibileri..
- uğurkart
beyşehirimizeherşeyyakışırlütfenbalıklarımıza sahipolalımn nedeniçibalıklarla dolu rengarenk birgölümüz olmasın
- musa
bana bir telsiz versinler bende gönüllüyüm.
- Mahmut candan
Memur hakkını ancak meydanlarda alabilir. Teşekkürler kamu sen e.
- erva turgut
bizim okul örnek okul şimdi sizde örnek alım örnek olun
- Muhsin AKIL
Elektronik cıhat/alet kullananların haklarını gözetici olumlu ve uyarıcı bir haber...
- MEMET
Peki Konya Müftüsü Özbuğday'ın kendinin de kabul ettiği vechile , audi marka vakıf aracını ankaraya ayağına getirtmesi haberdeki durumdan farklı mı ? biri legal diğeri illegal öyle mi...ben o audıye cami sergilerinden alınan benzin parasını sergiye yardım eden biri olarak helal etmiyorum.
- derya şahin
allah belanızı versin
- mithat demirci
sayın hacı mehmrt gümüş e ALLAH TAN RAHMET kederli ailesine bol sabır diler MESLEK TAŞİ MİTHAT DEMİRCİ
- mehmet güzel
böylelerini tutklayıp müebete çarpacan yaşatmıyacan bu ülkeyi kirleten onlardır terör ddiyorsunuz bundana daha büyük teröris varmı
- kemal burak dayanıklı
yerimizde wehrmacht olmalıydı muazzam hava güçleriyle.çok mu zor luftwaffe yi yeniden yaratmak.haberin doğruluğu bilinmiyor rum kaynaklı haber.bizans entrikası olduğu muhtemel...
- ayse
Allah acıl sıfalar ve aılelerınede sabır versın .(amin)
- ahmet satlık
abdullah abiyi severdim iyibir insandı yakınlarına allahtan sabır dilerim merhumada allahtan rahmet mekanı dennet olmasını dilerim
- selim candan
Sayın Hocamızı tekrardan bize hatırlattığın için çok teşekkürler yalçın bey.Bu zamanda Onun gibi dürüst müftü bulmak bihayli zor.Gittiği yerde yine güzellikler oluşturmuş allah razı olsun.Bizim buradakiler ne yapıyor valiye çiçek vermiş miş...Bakın hocamız 8 tane yetimi sevindirmiş...imamlarla korolar kurmuş...kutlu doğumda birileri gibi vali yağcılığı yapmammış...mehmetçiği sevindirmiş.büyük insan vesselam..özbuğdaya duyurulur.yetimlerin hakkını audılerde harcayanlar hesap gününde hesap verecek
- ahmet selvi
bu insanlar müftü olmus vali olmuş insan olmamıs kişiler insanların eve götürecek ekmegi yok iken onlar yemek bile beyenmezler televizyon gazete ye cıkınca allah cc den kitap tan bahsederler allah şahidim olsun bunungibi yapan insan bile demeye dilim varmıyo ama bunlara hakkımı helal etmiyorum iki elim yakalarında
- Ali Aslan
Dünyaca ünlü saf romanov koyunlarını artık direk Rusya’dan (Türkiye çiftlik teslim) satın alabilirsiniz fiyatlarımız gayet uygun olup abartılı fiyatlarımız yoktur. Bütün koyunlarımız safkan romanov’dur ve yüksek damızlık oranlarını belgeleyen sertifika ve pasaportları vardır. satışlarımız minimum 100 adettir 100 adetten aşağısına tarım bakanlığı ithalatına izin vermemektedir. www.romanovciftlik.ru Tel. Turkıyede 0532 158 7 157 Tel. Rusyada +7 903 884 00 99
- zeyd çölmekci
okullar fettullah gülene ait deyil okullar misyoner okulları ajan yetişiyor
- MEHMET KELEŞ
HAKAN BEY SEN GERÇEK İSMİNİ SÖYLERMİSİN BEN HAKAN KUTLUĞ İSMİNDE KİMSEYİ TEDAVİ ETMEMİŞİM DEFTERİMDE İSMİN YAZMIYOR BİZİM HİÇ KİM SENN 3 KURUŞUNDA GÖZÜMÜZ YOK SEN GERÇEK İSMİNİ SÖYLERMİSİN MADEM GERÇEK DİYORSAN AŞAĞIDA 24 SAAT ULAŞABİLECEĞİN NUMARAM VAR ARA SÖYLE BEN SENİ TANIMIYORUM DEDİĞİM GİBİ SENİ TEDAVİ ETSEM İSMİN FALAN DEFTERİMDE KAYITLI OLUR ....
- HAKAN KUTLUĞ
BENDE DENEDİM BU ADAMIN MUCİZEVİ KARIŞIMLARINI. İNANIN Kİ ÇOK ÜÇ KAĞITÇI BİR ADAM BU. İLK KÜRÜN PARASINI VERDİM DAHA SONRA İHTİYACIM VAR DİYE 2 . KÜRÜN PARASINI İSTEDİ YOK DEDİM SÜREKLİ TELEFON AÇTI. BENDE SENİN YAPACAĞIN İŞE DİYE KIZDIM BIRAKTIM. SONRA PARASINI VERDŞİĞİM ŞİŞEYİ İSTEDİM ONUDA VERMEDİ. BÖYLE UMUT SİMSARLARINA İTİBAR ETMEYİN ARKADAŞLAR. SAÇSIZ OLMAK DOLANDIRILMAKTAN DAHA İYİ BANA KALIRSA. BAK AKLIMA GELDİ YİNE SİNİRLEDİM. ALLAHINDAN BUL
- gunes kılıç
o adam hakedıyor oh olmuş yazık kadına
- harun özkan
kaza anı aracın tam arkasındaydım çok sevdiğimiz bi abimizdi çok üzüldüm allah tahsiratını affetsin.












