25 Mayıs 2012, Cuma 04:48:40

Oğlu kucağında can verdi



Oğlu kucağında can verdi

Erzurum’un Aziziye İlçesi’nde, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel’in cipiyle çarptığı 25 yaşındaki Nurcan Yazıcı ve kayınvalidesi 62 yaşındaki Safuriye Yazıcı öldü, kucağındaki oğlu 3 yaşındaki Ebubekir ise ağır yaralandı.

Şengel gözaltına alındı. Kaza dün saat 17.30’da Erzurum- Erzincan karayolunun Aziziye İlçesi’ne bağlı Gezköy yakınlarında meydana geldi. Erzurum’dan halk otobüsüyle Gezköy’deki evlerine giden Safuriye Yazıcı ile gelini Nurcan Yazıcı ve torunu Ebubekir, Şifa Hastanesi durağında indikten sonra karayolunun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Aşkale yönünden gelen işadamı Cemal Şengel’in kullandığı 25 AY 850 plakalı cip, kucağında çocuğu Ebubekir olan Nurcan Yazıcı ile yanındaki kayınvalidesi Safuriye Yazacı’ya çarptı.

Kaldırıma bir metre kala cipin çarpması sonucu Nurcan Yazıcı kaza yerinde, kayınvalidesi Safuriye Yazıcı ise kaldırıldığı hastanede yaşama veda etti. Annasinin kucağından fırlayıp ağır yaralanan minik Ebubekir ise hastanade tedavi altına alındı. 2 kişinin ölümüne, 1 kişini de ağır yaralanmasına neden olan Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


20 Ocak 2011, Perşembe 16:52:54
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim