25 Mayıs 2012, Cuma 08:12:32

Müthiş iddia ! Yazıcıoğlu ölmeseydi kafasına sıkacaktık



Müthiş iddia ! Yazıcıoğlu ölmeseydi kafasına sıkacaktık

Ergenekon davasının tutuksuz sanığı Erol Ölmez'den şok iddia.

Ergenekon davasının tutuksuz sanığı Erol Ölmez, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Ergenekon bağlantılarını bildiği için öldürüldüğü iddia edildi. Yeni Akit gazetesine konuşan "Ergenekon" davasının tutuksuz sanığı Erol Ölmez, Yazıcıoğlu'nun Savcı Zekeriya Öz'e konuşacağı için öldürüldüğünü öne sürdü.

KAFASINA SIKACAKLARDI

Ölmez şöyle konuştu: "Muhsin Yazıcıoğlu, Ergenekon bağlantılarını biliyordu. Müthiş bilgilere sahipti. Elindeki bilgi ve belgeleri yavaş yavaş Savcı Zekeriya Öz'e sunacaktı. Ölümü planlanmıştı. Helikopter düşmese, kafasına sıkacaklardı veya zehirleyeceklerdi. Helikopter düştüğü zaman, Muhsin Yazıcıoğlu'nun günlüğü nerede?"

MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN SUSTURULMASI İÇİN TOPLANDIK

Yazıcıoğlu'nu susturma toplantısının Ankara Dikmen'de yapıldığını iddia eden Ölmez, "Toplantıya katılan Çerkez Ali çok güçlü bir devlet adamıdır. Kendisi şu an hâlâ aktiftir. Ergenekon 11 kişilik konseyden kurulmuştur. Çerkez Ali, konseyin ikinci adamıdır. Ergenekon'un iki numaralı ismidir. Hiç kimse ona hesap soramaz. Çerkez Ali kod adlı kişi ile ben ve şu an milletvekili olan şahısla, Muhsin Yazıcıoğlu'nun susturulması için toplandık. 10 milyon dolar para teklif edildi" dedi.

PATRİKHANE İSTEDİ

Ölmez şöyle devam etti: "Benim gö-revim cemaat ve tarikatçılarla beraber olmaktı. Arapça ve Kur'an'ı çok iyi bilmem gerektiği söylendi ve bir eğitmen tarafından Arapça ve Kur'an öğrendim. Önce Nakşibendi tarikatına girdim. Sakal da bıraktım, cübbe de giydim. İsmailağa cemaatine de girdim. Patrikhane, İsmailağa cemaatinden rahatsızdı. İsmailağa içerisinde cinayetler oldu. Bayram Ali Öztürk ve Hızır Ali Hoca. Bunlar niye öldü? Patrikhane, İsmailağa cemaatinin kaldırılmasını istiyor, Ergenekon'a müracaat ediyor. Bunun için kaynak, para ve güç veriyor."


11 Şubat 2011, Cuma 16:58:40

Ahmet Avakat

CHP Hala avukatlik yapmaya devam diyor.Cünkü bir kismi hala CHP´nin icinde

12 Şubat 2011, Cumartesi


Toplam 1 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim