25 Mayıs 2012, Cuma 11:34:31

İşte bedelli bekleyenlere en son haber !



İşte bedelli bekleyenlere en son haber !

Genelkurmay Başkanlığı, bedelli askerlik konusunda kapıları tamamen kapattı.

Daha önce bedelli uygulaması için ihtiyaç fazlası asker olmadığını hükümete ileten Genelkurmay Başkanlığı, son olarak artık bu yönde bir bildirim yapmayacağına dair “özel bir bildirimde” bulundu. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, konuyla ilgili şunları söyledi: “Askerlik Kanunu’nun 10’uncu maddesi ‘Genelkurmay Başkanlığı ihtiyaç fazlası asker olursa Milli Savunma Bakanlığı’na bildirir ve bedelli askerlik uygulaması Milli Savunma Bakanlığı’nca başlatılır’ diyor.

Genelkurmay ihtiyaç fazlası vardır diye bize hiç bildirmedi, bildirmeyeceğini de bildirdi. Yani ‘asker ihtiyacım devam ediyor’ diyor. Bedelli için yeni bir kanun düzenlemeye ihtiyaç yok. Kanun var zaten. Önemli olan Genelkurmay’ın ihtiyaç fazlası asker olduğunu bildirmesidir, bu da yok.”


27 Şubat 2011, Pazar 13:55:38
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim