25 Mayıs 2012, Cuma 17:55:46

Üniversiteli Sema cinayetinde korkunç iddia !



Üniversiteli Sema cinayetinde korkunç iddia !

Kaybolduktan sonra cesedi parçalanmış olarak dere kenarında bulunan Sema'nın cinayetinde bir doktor da aranıyor...

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü birinci sınıf öğrencisi Sema Karakoca'nın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınanların sayısı 7'ye yükseldi. Sorgulamaları tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevkedildi. Aralarında Sema Karakoca'nın sevgilisi de bulan şüphelilerin yöneltilen suçlamayı kabul etmedikleri öğrenildi. Jandarma, cinayet sonrası genç kızın rahmini alıp vücudun bu bölgesini sabunla yıkadığı öne sürülen bir doktoru aradığı öğrenildi.

Doğum gününü kutladıktan bir gün sonra 16 Şubat’ta kaybolan ve 1 Mart tarihinde Merkez Nilüfer İlçesi Çatalağıl Köyü Ayazma Mevkii’nde cesedi bacakları kesilmiş, göğsü yarılmış, rahmi ise alınmış olarak bulunan Sema Karakoca (19) cinayetiyle ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Jandarmanın gözaltına aldığı Sema Karakoca'nın sevgilisi Muzaffer Şahin (34), amcasının oğlu Şenol Şahin (36), Muzaffer Şahin'in birlikte ticaret yaptığı ve öldürülen Sema Karakoca'yı tanıştırdığı öne sürülen bir inşaat şirketinde yönetici olarak çalışan Mahfuz Ceylan (31) ve kardeşleri Eyüp Ceylan (26), Niyazi Ceylan (30) ile akrabası Nihat Ceylan'dan sonra, yanlarında çalıştırdıkları Seyfettin Karataş da gözaltına alındı.

Jandarmadaki sorgulamalarında yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen ve susma haklarını kullanan zanlılar bugün, adam öldürmek ve cinayete azmettirmek suçlamasıyla adliyeye sevkedildiler. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen şüpheliler, fotoğraflarını çekip görüntülerini alan gazetecilere suçsuz olduklarını söylediler.

RAHMİNİ BIÇAKLA ALAN DOKTOR ARANIYOR

Bu arada jandarmanın, öldürülen genç kızın rahmini bıçak ile alıp daha sonra bu bölgeyi sabun ile yıkadığı öne sürülen adı açıklanmayan bir doktoru aradığı belirtildi.


01 Nisan 2011, Cuma 23:48:52

azra yörük

gercektende hayvanlar bile yapmaz

05 Nisan 2011, Salı 17:32


azra yörük

gercekten allah belanızı versin

05 Nisan 2011, Salı 17:31


ayşe çelik

bunlara hayvan bile diyemiyorum.ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN

04 Nisan 2011, Pazartesi


Toplam 3 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim