25 Mayıs 2012, Cuma 18:01:22

Karısının karnındaki bebeği bıçakladı



Karısının karnındaki bebeği bıçakladı

Kocaeli’nde karı-koca kavgası kanlı bitti. 32 yaşındaki Cenk Ali Özkal başkalarıyla görüştüğü için tartıştığı eşini bıçaklarken darbelerden biri bebeğe isabet etti .

Kocaeli’nde ikisi de eczanede kalfa olarak çalışan karı- koca arasında çıkan kavgada 32 yaşındaki Cenk Ali Özkal, hamile olan eşi Tuba Özkal’ı ve henüz doğmayan 8 aylık bebeğini bıçakla yaraladı. Kartepe ilçesinin Köseköy semti Dumlupınar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki eczanede çalışan Tuba ve Cenk Ali Özkal çifti arasında, internet yüzünden sorun çıktı. Cenk Ali Özkal, internette başkalarıyla görüştüğü iddiasıyla eşi Tuba ile sık sık tartışmaya başladı. Dün de eczanenin mutfak bölümünde yine aynı konuda tartışma kavgaya dönüşünce Özkal, eşi Tuba’yı 8 bıçak darbesiyle yaraladı.

Tuba Özkal’ın çığlıklarına koşanlar onu öfkeli kocanın elinden kurtarıp Acil Servis’i aradı. Ambulansa alınan Tuba Özkal özel hastaneye yetiştirildi. Sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getiren Tuba Özkal’a saplanan 8 bıçak derbesinden birinin de karnındaki bebeğin sol ayak topuğuna isabet ettiği görüldü. Doktorlar bebeğin topuğundaki bıçak kesiğini dikerken, Tuba Özkal da bıçak yaralarının tedavisi için yoğun bakıma alındı. Gözaltına alınan Cenk Ali Özkal, eşi Tuba ve henüz doğmayan bebeğini bıçakla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.


03 Nisan 2011, Pazar 11:51:38
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim