25 Mayıs 2012, Cuma 20:46:30

MHP Konya Milletvekili Gönen'in ilçe gezileri sürüyor



MHP Konya Milletvekili Gönen'in ilçe gezileri sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, milletvekili adayları Prof.Dr. M.Sait Gönen, Zuhal Ekici, Sabit Çevik, Faruk Sonkaya, Salih Akça, Oktay Metli , seçim çalışmaları çerçevesinde ilçe gezilerine devam ediyor. Ilgın halkı tarafından büyük bir coşku içinde karşılanan adaylar, Ilgın ve beldelerinde vatandaşla buluşarak ülke sorunlarını ve partilerinin seçim beyannamesini anlattılar.
Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili adayları Ilgında MHP rüzgarını estirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal ,Milletvekili Mustafa Kalaycı, milletvekili adayları Prof.Dr. M.Sait Gönen, Zuhal Ekici, Sabit Çevik, Faruk Sonkaya, Salih Akça, Oktay Metli , Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin “Türkiye ses ver” çağrısı doğrultusunda “Konya, Ilgın ses ver” sözleriyle MHP’nin tek başına iktidara gelmesi için Ilgın halkına seslendiler.
 
Ilgın İlçe teşkilatında kalabalık bir halk topluluğuna hitap eden, MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, 9 yıl boyunca ülkeyi tek başına idare eden AKP iktidarının meclis, desteği, medya desteği, batıdan edindikleri dostları ile birlikte korku imparatorluğu kurarak Türkiye’ de demokrasiyi yok ettiklerini ve halkı ezdiklerini söyledi. Bal AKP,CHP ve BDP nin üçlü olarak seçimden sonra anayasa değişliği adı altında Türk milletinin bütünlüğünü bozacaklarını da vurguladı. Ilgın belde ve köylerin de tek tek dolaşan adaylar ülkenin ve milletin bütünlüğü ve beraberliği için MHP yi iktidara taşımakta kararlı bir şekilde çalışırken, vatandaşı 12 Haziran da sandığa davet etti. MHP Konya milletvekili Sait Gönen AKP iktidarının , işçiden , esnafa, çiftçiden öğrenciye tüm halkı mağdur ettiğini, izlediği yanlış iç ve dış politika sonucunda ülkenin bu gün büyük bir kaosun içine çekildiğini söyledi. Gönen,” İşsizliğin son safhada yaşandığı ülkemizde bu gün cinnet, cinayet ve kadına şiddet olaylarında artış yaşanmaktadır. Adliyeler boşanma ve haciz davalarıyla dolup taşmış durumda. Bu tabloyu toz pembe gösteren iktidarın artık sonu gelmiştir” dedi.
 


21 Nisan 2011, Perşembe 16:59:53
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim