25 Mayıs 2012, Cuma 21:04:56

Şener öyle bir iddia ortaya attı ki !



Şener öyle bir iddia ortaya attı ki !

Sivas bağımsız milletvekili adayı Abdüllatif Şener, hükümeti eleştirdi ve bir iddiayı ortaya attı.

İktidar partisinin son zamanlarda Türkiye ve Sivas'a yeni yatırım projeleri yaptırmadığını da iddia eden Şener, halen kendi başbakan yardımcılığı döneminde hazırlanan projelerin uygulandığını öne sürdü.

"Bakanlığım döneminde Devlet Planlama Teşkilatı bana bağlıydı." diyen Şener, "Tüm Türkiye ile ilgili iktidarın yatırım stratejisini ve yatırım programını ben hazırlıyordum. Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki, meclisten ve hükümetten uzak olduğum halde, mevcut iktidarın benim ortaya koyduğum yatırım stratejisi ve politikası dışında hiç bir yatırım stratejisi ve politikası yoktur. Yeni tek bir yatırım alanı oluşturabilmiş değildir. İktidar, benim Başbakan yardımcısı sıfatıyla hazırlamış olduğumuz, Türkiye geneliyle ilgili yatırım stratejisi ve programlarını kullanmak suretiyle şu geçen 4 yılı idare etmeye çalışmıştır. Ortaya yeni hiç bir şey koymamıştır. Ayrıca benim başlattığım, etüdünü projesini yaptırdığım pek çok yatırım da yarıda kalmıştır. Bu bakımdan yarım kalan yatırımların tamamlanması için, yeni vizyonlar, yatırım stratejileri hazırlamak için bağımsız milletvekili adayı oldum." şeklinde konuştu.


25 Nisan 2011, Pazartesi 09:57:51
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim