26 Mayıs 2012, Cumartesi 02:26:50

Yıldırım başkanlığı bırakıyor



Yıldırım başkanlığı bırakıyor

Aile, şike soruşturması kapsamında gözaltında olan Aziz Yıldırım’ın bu tarz işlere karışmadığından emin olduklarını belirtti.Yıldırım’ın olayın açığa kavuşmasının ardından F.Bahçe Başkanlığı koltuğunu bırakması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.
TÜRKİYE’nin en büyük şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ailesi, kızı Hande Gamgam’ın evinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Yıldırım’ın eski eşi Yıldız Hanım, kızı Hande ve eşi Mehmet Gamgam, küçük kızı Gülşah ve eşi Murat Gordi’nin buluşmasında Aziz Yıldırım’ın suçsuz olduğuna inandıklarını belirten aile fertleri, Yıldırım’ın bu olayın ardından Fenerbahçe Başkanlığı koltuğunu bırakması gerektiği konusunda fikir birliğine vardı. Yıldırım ailesi yıllardır Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı koltuğunda oturan Aziz Yıldırım’ın çok yıprandığını ve sürekli gündemde olduğundan dert yandı. Aile, Aziz Yıldırım’ın kesinlikle bu tarz işlere karışmadığından da emin olduklarını belirtti.
 


05 Temmuz 2011, Salı 16:26:12
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim