26 Mayıs 2012, Cumartesi 11:00:15

PKK iş makinelerini yaktı



PKK iş makinelerini yaktı

Iğdır'ın Aralık İlçesi'ndeki yol yapım çalışmasında kullanılan bir iş makinesi ile kamyonet, PKK'lı teröristler tarafından yakıldı.

Olay bugün saat 11.00 sıralarında Aralık İlçesi'ne bağlı Esenkaya Mezrası ile Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası arasındaki karayolunda meydana geldi. Yol yapım çalışmasında çalışan iş makinesi operatörü Hacı Duran Polat ile servis aracı olarak kullanılan kamyonetin şoförü Habib Sarıdoğan, karşılarında silahlı teröristleri görünce kaçmak zorunda kaldı. Ağrı Dağı'nın yaklaşık 2 bin rakımında meydana gelen olayda, teröristler her iki aracı yakarak kullanılmaz hale getirdi. 2 şoförün jandarmada ifadeleri alınırken kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.


27 Eylül 2011, Salı 00:35:45
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim