26 Mayıs 2012, Cumartesi 11:28:37

Michael Jackson'u doktoru öldürmüş



Michael Jackson'u doktoru öldürmüş

2009'da hayatını kaybeden Michael Jackson'ın ölümüyle ilgili davada jüri, pop efsanesinin ölümüne özel doktorunun ihmalinin neden olduğuna hükmetti
Los Angeles’taki mahkemede 6 haftadır süren davada Jackson’ın doktoru Conrad Murray, ünlü yıldıza aşırı dozda propofol vererek “istemeden ölümüne neden olmaktan” suçlu bulundu.
Otopside siyahi şarkıcının birinci derece ölüm nedeni olarak uyuması için verilen anestezi ilacı propofol sayılmıştı. Cezası 29 Kasım’da açıklanacak 58 yaşındaki Murray o güne dek cezaevinde kalacak.

4 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Murray’nin doktorluk lisansının da elinden alınması sözkonusu. İddianamede Murray’nin daha iyi uyuyabilmesi için Jackson’a verdiği ilacın dozunu ayarlarken ihmalkar davrandığı savunulmuştu. Savunma avukatları ise aşırı dozda ilacı ünlü yıldızın kendisinin aldığını iddia ediyordu.
 


09 Kasım 2011, Çarşamba 00:21:02
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim