23 Şubat 2012, Perşembe 09:05:13

Konya Büyükşehir belediyesi'nden yeni eğitim merkezleri



Konya Büyükşehir belediyesi'nden yeni eğitim merkezleri

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları yeni eğitim dönemine yeni kurs merkezleri ile başlayacak. Hocacihan Mahallesi ve M1 Tepe Real AVM ile Kosova’nın başkenti Priştina’da yeni kurs merkezleri açan KOMEK, 1-8 Şubat tarihleri arası 21 kurs merkezi ile 100’den fazla branş için kayıt alacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) yeni eğitim dönemine yeni kurs merkezleri ile başlayacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’nin örnek meslek edindirme kurslarından olan KOMEK’in her geçen gün büyüyerek Konya’nın en büyük ailesi konumuna geldiğini söyledi. Meslek edindirmede bir marka olan KOMEK’in 100 bine yakın mezunu ve kaliteli eğitimci kadrosu ile başarılarını sürdürdüğünü kaydeden Başkan Akyürek, Konya’da ve ülke dışında kurs merkezi sayısının yeni eğitim döneminde 21’e ulaşacağını vurguladı.

BRANŞLAR MAHALLE HALKININ TERCİHİNE GÖRE BELİRLENDİ

Fiziki, sosyal ve kültürel belediyeciliğe teknolojik ve ekolojik belediyecilik ayaklarını da ekleyerek çalışmaları sürdürdüklerini hatırlatan Başkan Akyürek, yeni bir KOMEK merkezi açarken de Sosyal Doku Haritası’ndan yararlandıklarını kaydetti. Başkan Akyürek, çeşitli bölgelerde yaptıkları anket çalışmaları sonucunda Konya merkezdeki kurs merkezlerine, Hocacihan ve M1 Tepe Real AVM Kurs Merkezleri’nin eklendiğini ifade etti.

YURTDIŞI KURS MERKEZİ SAYISI 4’E ÇIKTI

Konya’daki başarılarını Balkanlar’a da taşıyan KOMEK’in Üsküp, Kalkandelen ve Saraybosna’da TİKA işbirliği ile açtığı kurs merkezlerine Kosova’nın başkenti Priştina da eklendi.

Hem Konya hem de Türkiye için son derece önemli olan Balkan ülkelerindeki merkezlerde ülkeler arası ilişkilere katkı sağladıklarını kaydeden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Priştina’daki merkezde ebru, ahşap boyama, takı tasarım ve kurdele nakışı kurslarının verileceğini dile getirdi.

100’den fazla branşta eğitimlerini sürdüren KOMEK’in yeni dönem kayıtlarının 1-8 Şubat tarihleri arasında internet üzerinden yapılacağını hatırlatan Başkan Akyürek, yeni bir meslek edinmek, sanatla uğraşmak ve bir alanda kendini geliştirmek isteyenleri KOMEK’e kayıt yaptırmaya davet etti.

Hocacihan KOMEK, giyim, mefruşat, takı tasarım, kurdele nakışı, aerobik; M1 Tepe Real AVM KOMEK ise satış görevlisi, İngilizce, Arapça, ebru, takı tasarım, aerobik ve resim branşları ile yeni döneme başlayacak.            

 

 


26 Ocak 2012, Perşembe 00:16:21
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
Ali DEMİRAYAK

Ali DEMİRAYAK

 
Dindar gençlik.. »

Haluk TEMEL

Haluk TEMEL

 
HESABINI KİM VERECEK? »

TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim