26 Mayıs 2012, Cumartesi 18:39:07

BESYO'dan mezun oldular



BESYO'dan mezun oldular

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2009-2010 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2009-2010 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, “Selçuk Üniversitesi’ni gittiği her yerde başarı ile temsil eden, iş ve proje üreten akademisyenlerin yanındayız. Bu üniversitede artık dedikoduya, komiteciliğe prim yok.” dedi. Törene Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın yanısıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Beden Eğitim Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Behiç Serpek, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin, Tekvando Milli Takım Teknik Direktörü Ali Şahin ile Halter Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Akkuş, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. ULUSLARARASI BAŞARIYA TEBRİK Beden Eğitimi Spor Yükseokulu öğrencisi olan ve Rusya’da 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonluğu’nda birincilik elde eden Rıdvan Bayğut, 2’inci Cem Uluğnuyan, 5’inci Sıla Sümeyra Ölçek ve Sırbistan’da Eskrim alanında Yıldızlar ve Gençler Balkan Şampiyonası’nda 3’üncülük kazanan Mert Uzunay’a teşekkür belgeleri ve ödüllerini Rektör Okudan verdi. “DEDİKODUYA VE KOMİTECİLİĞE PRİM YOK” Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Okudan, Türkiye’nin en huzurlu üniversitesine sahip olduklarını belirterek, “Akademisyenlerimize ‘Çalışmalarınızı ön sıraya koyun, ondan sonra düşünceleriniz gelsin’ dedik. Herkesin düşüncesine saygılıyız. Yasalar çerçevesinde herkes düşüncesini açıkça dile getirebilir. Ancak biz laf değil iş, proje üreten akademisyenin yanındayız. Artık dedikodulara, komitelere, kapalı kapılar ardından konuşulanlara prim yok. Bu üniversitenin gelişmesi için bir taş koyan akademisyenin yanındayız.” dedi. “SPOR KÜLTÜRÜNE SAHİP GENÇLER YETİŞTİRDİK” Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Behiç Serpek ise Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın desteğiyle yeni bina projesini hazırladıklarını, güçlü bir akademik kadro ile yeni binada daha verimli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Bu yıl 219 mezun verdiklerini belirten Prof. Dr. Serpek, spor kültürüne sahip genç mezunların ülkenin gelişimine katkı sağlayacağını da sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Mezun 219 öğrenci diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya fırlattı.


01 Haziran 2010, Salı 08:54:36
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmamış, İlk yorumu siz yapın!
Toplam 0 Yorum Yapılmıştır
TOPlist AXFreeForum.com Top Free Forums Site Top 100 Aviation Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic! Dutchpony Topsites List Kfz Besuchertausch ToplistDizin Mirc List MircList site ekle siteler arama aramalar toplist dizin adre adresler hitlist list top list sitesimirc Çok Hit, Toplist, Site
Ekle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konya Haber Konya Haber Arşivleri Konya Magazin Haberleri Konya Haberliyorum Yazarları Haberliyorum Künye Haberliyorum İletişim